Punaa huulesi 15.6.2016 – osallistu huulipunavallankumoukseen!

Huikean suosion saanut Huulipunavallankumous järjestetään jälleen. Tänä vuonna huulet punataan 15.kesäkuuta. Huulipunavallankumouksen osallistujat haluavat huulensa punaamalla kannustaa naisia huolehtimaan omasta sydänterveydestään. Oletko mukana?
7. kesäkuu 2016

Edelliseen Huulipunavallankumoukseen lähti mukaan yli 33 000 osallistujaa – pistetään tänä vuonna paremmaksi! 

Osallistuminen on helppoa: punaa huulesi, ota kuva ja julkaise se Huulipunavallankumouksen Facebook-tapahtumassa. Liitä mukaan #huulipunavallankumous.

Punaiset huulet ovat pieni, mutta rohkaiseva teko, joka antaa itsevarmuutta. Pienillä teoilla on suuria vaikutuksia terveyteen, ja pienten tekojen avulla muutokset onnistuvat yleensä helpommin. Onnistumiset antavat rohkeutta tehdä lisää muutoksia. 

Tue työtämme naisten sydänterveyden edistämisessä

Sydänsairaudet ovat naisten yleisin kuolinsyy Suomessa. Sydänsairaudet koskevat myös nuorempia naisia. Kyse ei siis ole vain eläkeikäisten vaivoista, vaan työikäisten, elämänsä parhaita vuosia elävien naisten terveydestä. Joka vuosi yli 10 000 suomalaista naista kuolee sydänsairauksiin. 

Huulipunavallankumouksen avulla Sydänliitto haluaa tehdä tätä tärkeää asiaa näkyväksi ja kannustaa naisia pitämään huolen oman sydämensä hyvinvoinnista.

Voit vaikuttaa naisten sydänterveyteen myös tukemalla toimintaamme. 

Tee lahjoitus, joka edistää naisten sydänterveyttä 

  • Lahjoita verkkosivuillamme 
  • Lähetä tekstiviestillä 5E SYDÄN, 10E SYDÄN tai 20E SYDÄN – numeroon 16303 (lahjoitus 5,10 tai 20 euroa).
  • Tee puhelinlahjoitus soittamalla numeroon 0600 16111, puhelun hinta on 10,26 € + pvm. Summa veloitetaan seuraavassa puhelinlaskussasi.

Kaikki yllä olevilla tavoilla 7.6.-14.8.2016 välisenä aikana tehdyt lahjoitukset käytetään naisten sydänterveyden edistämiseen.

Yhdessä voimme muuttaa naisten sydänterveyttä ja kannustaa naisia pitämään huolta omasta sydänterveydestä!