Sisältöön Tulosta
 
 
 
 
 
 

Tonnikalakolmiot

Tonnikalakolmiot

Ruokalaji: Lisukkeet, välipalat ja muut

Pääruoka-aine: Kala ja äyriäiset

Erityisruokavalio: Sokeriton, Vähälaktoosinen, Laktoositon, Maidoton, Munaton

(kuudelle)

8 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
1 iso tomaatti
salaattia


täyte:
1 purkki tonnikalaa
1 punasipuli
2 rkl makeaa chilikastiketta
100 g maustamatonta kasvirasvatuorejuustoa
tilliä
mustapippuria myllystä


Paahda leivät halutessasi. Jaa puolet (4) leivistä työlaudan päälle.
Viipaloi tomaatti ja suikaloi salaatti.
Valmista täyte sekoittamalla valutettu tonnikala, hienonnettu sipuli ja tilli sekä mausteet tuorejuustoon.
Jaa täyte leipen päälle.
Asettele täytteen päälle tomaatit ja salaatti ja käytä loput leivistä kansina.
Leikkaa leivät kahteen tai neljään osaan kolmioiksi.
Asettele tarjolle kolmion kärjet ylöspäin.
Koristele tuoreella salaatilla.

Ravintosisältö/100 g
Energiaa kcal
Hiilihydraatti g
Proteiini g
Rasva g
josta tyydyttynyt (kova) rasva g
Suola g
 

Hakuohje

Sisällöstä voi hakea tietoa vapaalla sanahaulla.

Vapaa sanahaku käy läpi tekstisisällöt, otsikot ja kuvatekstit.

Haku käyttää oletusarvona hakusanojen välissä TAI-operaattoria.

Haku ei tee eroa suurten tai pienten kirjainten välillä.

Hakusanan voi katkaista asteriskilla eli tähtimerkillä (*) sanan lopusta, mikä on hyödyllistä eri taivutusmuotojen etsimisessä.